SOON TO BE ANNOUNCED

11 JULI

OMDAT HET KAN & AVERAGE ROB

Ontmoet de meesters van het entertainment: Omdat Het Kan & Average Rob!


Op donderdag 11 juli betreden ze het podium met maar één doel: het publiek trakteren op een spectaculaire show die je simpelweg niet mag missen.


Omdat Het Kan & Average Rob staan garant voor een avond vol entertainment, dansen en geweldige beats. Met hun explosieve energie en een mix van hits uit alle generaties aangevuld met een portie interactie met het publiek weten ze keer op keer het publiek te verrassen en te vermaken. Dit dynamische duo weet dan ook hoe ze een feestje moeten bouwen.


Je kent Average Rob misschien van zijn eigen radioprogramma Boitlyfe op Studio Brussel, zijn virale video’s tijdens het festivalseizoen of zijn grappige content op Instagram en TikTok. Hij staat bekend om zijn vermogen om mensen aan het lachen te maken en zijn unieke mix van extreme sporten en comedy op YouTube.


Omdat Het Kan is dan weer een echte TikTok-legende. De ‘shtampking’ mixt elk mogelijk genre en is een regelmatige gast op radiostations zoals Studio Brussel & MNM. Zijn optredens op festivals als Rock Werchter en Camping Kitsch waren onvergetelijk.


Sinds 2018 vormen Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem een DJ-duo dat garant staat voor
vermaak. Of je nu fan bent van hun virale video’s op social media of gewoon op zoek bent naar een avond vol plezier, Omdat Het Kan & Average Rob zullen je gegarandeerd trakteren op een geweldige avond!

2FABIOLA

Met hits als ‘Lift U Up’, ‘Freak Out’, ‘I’m on Fire’, ‘House of Doom’, ‘Magic Flight’ en ‘Flashback’, staat 2Fabiola garant voor een avond vol dansbare hits!


Wie ‘populaire danceband’ zegt, zegt gewoonweg 2Fabiola. Sinds vele jaren vormen ze een dance-sensatie om ‘u’ tegen te zeggen.

In de gouden jaren 90 scoorden ze de ene hit na de andere. In 2014 lieten ze opnieuw van zich horen. Ze namen deel aan de préselecties voor Eurosong en brachten de superhit ‘She’s After My Piano’ uit. Naast hun muzikale carrière zijn Pat Krimson en Loredana de Amicis ook geliefde figuren in de Vlaamse showbizz. Zo waren ze te gast in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ en Loredana schitterde in ‘The Masked Singer’.


In 2023 toerde 2Fabiola voornamelijk door België en Nederland, waarbij ze overal waar ze gingen het publiek veroverden met hun dynamische optredens. Ondertussen werken zowel Loredana als DJ Pat Krimson hard aan hun solo carrières, wat alleen maar bewijst dat het vuur van 2Fabiola nog lang niet gedoofd is.


Op het podium van Lier Centraal zullen ze worden vergezeld door gitarist Thomas Renard. Samen
staan ze garant voor topentertainment en onvergetelijke ambiance.


Bereid je voor op een avond vol nostalgie en feest, waarbij recente hits en hits uit de jaren 90 (opnieuw) tot leven komen en het publiek volledig kan losgaan!

25 JULI

HELLMUT LOTTI GOES METAL

Op donderdag 25 juli is Lier Centraal het toneel voor de legendarische show ‘Hellmut Lotti Goes Metal’.


Helmut Lotti, de veelgeprezen zanger met een buitengewone veelzijdigheid, stapt uit zijn
comfortzone en omarmt de rauwe wereld van hardrock en metal! Voor degenen die de laatste tijd onder een steen hebben geleefd, zal de aankondiging van “Hellmut Lotti Goes Metal” als een verrassing komen. Maar voor degenen die de achtergrond van deze artiest kennen, is het eigenlijk
niet zo vreemd. Helmut’s liefde voor metal werd gewekt door zijn broer Johan, wiens platenkast een schat aan iconische bands zoals Judas Priest, Mötley Crüe en Iron Maiden herbergde. Als tiener zong Helmut al luidkeels mee met de meest epische metalnummers, zijn passie groeiend met elke noot.
Zo stond hij thuis op zijn dertiende eens bovenop de rugleuning van het bankstel luidkeels Run To The Hills van Iron Maiden te zingen toen de bel rinkelde. Zijn vader, die ook zanger was en die hij niet zo vaak zag, kwam tot zijn grote verbazing de woonkamer binnen op het moment dat Helmut Bruce Dickinsons oplopende oerschreeuw net voor het laatste refrein uitbrulde. “Amai, gij kunt echt zingen” was de passende reactie van zijn vader. Deze ervaring markeerde het begin van een reis die nu culmineert in een unieke show.


Het pad naar het metalgenre werd verder geplaveid door een opvallende vertolking van “Run To The Hills”, gevolgd door een gedenkwaardig optreden op Graspop Metal Meeting.


Van klassiekers zoals “Holy Diver” van Dio tot iconische anthems zoals “Highway To Hell” van AC/DC, ze passeren allemaal de revue!

8 AUGUSTUS

CLEYMANS & VAN GEEL

Jelle Cleymans & Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust
bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken.


Na de cd’s ‘Cleymans & Van Geel’ en ‘We kunnen ons redden’, pakken de heren in het voorjaar 2024 uit met een nieuw album ‘Morgen Beter’.


Samen met hun vaste band gaan ze tijdens de zomer van 2024 de festivals en diverse podia onveilig
maken. Een must voor oog en oor!

LOTTE DE CLERCK

Als veelzijdige artieste en opkomend talent zal Lotte ongetwijfeld het publiek weten te bekoren. Afgestudeerd in Media & Entertainment Business in 2020 en Journalistiek Audio in 2021 aan Thomas More in Mechelen, heeft Lotte De Clerck een indrukwekkend curriculum vitae opgebouwd. Haar passie
voor muziek en podiumkunsten werd al op jonge leeftijd duidelijk toen ze in 2012 de hoofdrol van
Annie vertolkte in de gelijknamige musical, naast niemand minder dan Pommelien Thijs. Lotte bracht haar talent ook naar het televisiescherm in 2013 als deelnemer aan het populaire tv-programma “Wie wordt Junior?” op Ketnet, waar ze onder leiding van coach  Brahim indruk maakte met het lied “Zie ik je staan”.


In 2019 maakte Lotte haar entree in de radiowereld als stagiaire bij De Grote Peter van de Veire
ochtendshow op MNM, en ze droeg haar steentje bij achter de schermen voor de opnames van STIPIT, de actie van Ketnet tegen pesten. Haar muzikale reis zette zich voort in 2021 toen ze deelnam aan seizoen 7 van The Voice van Vlaanderen. Met haar unieke stem wist ze coach Laura Tesoro te
imponeren en belandde ze op de Comeback Stage, waar ze tot de tweede ronde, The Knockouts,
wist te komen.


Sinds januari 2022 heeft Lotte een prominente rol in het derde seizoen van de populaire muzikale jeugdserie #LikeMe op Ketnet, waarin ze de rebelse Emma Wolfs vertolkt, het nichtje van de schooldirecteur, gespeeld door Hugo Sigal. Met haar collega’s van #LikeMe bracht ze op 9 en 10 april 2022 de nummers van het derde seizoen tot leven in een reeks uitverkochte shows in het Sportpaleis.

Met een indrukwekkend repertoire en een onmiskenbaar talent zal Lotte De Clerck op 8 augustus 2024 het podium van Lier Centraal bestijgen.

22 AUGUSTUS

AXELLE RED

We sluiten Lier Centraal 2024 af in stijl. Niemand minder dan de legendarische Axelle Red zal op
donderdag 24 augustus het podium betreden en een fantastisch optreden geven.


Ter ere van haar recent uitgebrachte album ‘AR 30’, dat 30 songs van de voorbije 30 jaar viert, zal Axelle Red haar succesvolle ’30 ans de sensualité’ tour tot in Lier brengen. Met een carrière die drie decennia overspant, heeft Axelle Red zich dan ook gevestigd als een icoon
in de muziekwereld. Van haar opmerkelijke debuut op vijftienjarige leeftijd met de single ‘Little Girls’, tot het explosieve succes van haar album ‘Sans plus attendre’ met hits als ‘Sensualité’, heeft Axelle Red een onuitwisbare indruk achtergelaten in de muziekgeschiedenis.


Gedurende haar carrière heeft Axelle Red meer dan 5 miljoen albums verkocht en heeft ze zich
onderscheiden als een fervent voorstander van mensenrechten en gendergelijkheid. Haar muziek is doordrenkt van poëzie en passie, met invloeden van soul, pop en Franse chanson. Ze is een stem geworden voor vrouwen over de hele wereld, met albums zoals ‘Sisters & Empathy’ waarin ze zich uitspreekt tegen onrecht jegens vrouwen. Axelle Red’s toewijding aan haar kunst en haar onvermoeibare inzet voor een betere wereld maken haar optredens niet alleen spectaculair, maar ook inspirerend. Haar laatste album ‘Exil’ getuigt van haar voortdurende zoektocht naar verbinding en betekenis in haar muziek en leven.


Tijdens haar ’30 ans de sensualité’ tour zal Axelle Red haar fans trakteren op een reis door haar opmerkelijke carrière, waarbij ze al haar geliefde nummers ten gehore zal brengen.


Mis deze buitengewone gelegenheid niet om Axelle Red te zien schitteren op Lier Centraal op donderdag 22 augustus 2024.

SARAH NEYRINCK

Sarah Neyrinck neemt op Lier Centraal haar gitaar mee en brengt pop- en rocknummers van de jaren
’80 tot nu in een akoestisch jasje. Met ervaring bij Scala & Kolacny Brothers, Eurokids en als full time
zangeres op huwelijken en afscheidsvieringen, onder de naam Press Pause, is deze vrouw van vele
markten thuis.