7 juli - 19.30 uur

Vlaanderen Feest!
Ter gelegenheid van 11 juli

 

 Froze

Fritz Tavernier – Froze, begon zijn carrière onder het Gentse hiphop collectief Rauw en Onbesproken en won in deze periode verschillende wedstrijden, Jonge Wolven (2008) en De Belofte (2010). Hij debuteerde in 2011 met zijn album ‘Sprookjes duren nooit lang’. Deze werd, samen met zijn eerder uitgebrachte demo ‘Winter waanzin’, goed onthaald en resulteerde in tal van live-shows. Nadien won hij nog de award van meest veelzijdige artiest bij de Vlaamse Rap Awards en stond hij in de finale van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. 

Froze ruilde ondertussen zijn geliefkoosde thuisstad Gent in voor Brussel en gaat daar opzoek naar nieuwe inspiratie. Wij zijn alvast zeker dat hij in Lier goed onthaald zal worden en kijken uit naar het openingsoptreden van Lier Centraal! 

 

Gers Pardoel

Gers Pardoel stond in maart 2019 met zijn show ‘Vuurwerk’ voor een waanzinnig publiek in een uitverkochte Lotto Arena. Een straffe show met stunts, dansers, strijkers… én veel vuurwerk!

Wie is Gers Pardoel? In 2009 werd de zanger zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met ‘The Opposites’ op de single ‘Broodje Bakpao’. Zijn grote doorbraak kwam echter enkele jaren later met de single ‘Ik Neem Je Mee’ en ‘Bagagedrager’.

In 2017 nam Gers deel aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek” en sindsdien is het succes alleen maar gegroeid. Inmiddels was hij coach in ‘The Voice Kids’ en ‘Steracteur Sterartiest’ en rondde hij zijn uitverkochte theatertournee ‘Bijzonder’ af. 

Na het uitbrengen van zijn derde album ‘Voor m’n Kids’, die goed was voor goud in Vlaanderen, de 5-wekelijkse livecovers voor Q-Music, het benefietconcert in The Qube en de uitverkochte Lotto Arenaconcerten is Gers Pardoel weer terug met een nieuwe single ‘Zomer’ featuring Jayh. Gers en Jayh waren al eerder samen te horen op de track ‘Ik Ga Hard’ van de Partysquad in 2011. Nu acht jaar later zijn ze weer samen de studio ingedoken en is ‘Zomer’ een feit.

21 juli -15.30 uur

21 juli -19.30 uur

   KINDERNAMIDDAG

K3

Verschillende kidsshows zullen voor het nodige entertainment zorgen tijdens de kindernamiddag op donderdag 21 juli. Een heuse clownsshow, een uitbundige kinderdisco en als kers op de taart: K3!

Met Julia als nieuwste aanwinst is deze leuke meidengroep opnieuw compleet. Marthe, Hanne en Julia brengen samen blije, enthousiaste en pakkende liedjes. Ze zijn elkaars beste vriendinnen en maken dan ook allerlei grappige en knotsgekke avonturen mee. 

Er is daarnaast verschillende randanimatie voorzien zoals kindergrime en springkastelen.

Programma:
15u30 Clownsshow
16u30 Kinderdisco
18u00 K3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROBIN

Robin Crauwels, een 21 jarige lierenaar die op deze jonge leeftijd al een heel mooie weg heeft afgelegd.

Eerst wist hij finalist te worden in de 2de editie van MNM rising star (2018). Ook werd hij Topfinalist in de vorige editie 2021 van The Voice van Vlaanderen. Hier wist hij de 4 coaches te betoveren met zijn muzikaliteit.

Samen met zijn toch jeugdige band speelt hij een set van eigen nummers en covers die zich bevinden binnen verschillende genres. Zo spelen ze jazzy songs maar ook bekende popsongs en meezingers. Dus… Ben jij toe aan een portie jong talent, kom dan zeker 21 juli naar Lier Centraal!

4 augustus -19.30 uur

 

De Witte Centimeters

Of het nu rond een kampvuur is, in een huiskamer of op het podium van Lier Centraal. De Witte Centimeters brengen met zijn 3 het publiek beslist aan het zingen met hun Nederlandstalige hits in alle genres! Van Raymond tot Bart Peeters van Benny Nijman tot Rob De Nijs, zelfs Rita De Neve en Will Tura passeren de revue. De sfeer zal er ongetwijfeld inzitten op donderdag 4 augustus!

 

 

 

 Cleymans & Van Geel

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren (oa. in de musicals 14’-18’ en 40’-45’), delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot een van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak er af en zijn dat ook deze zomer in Lier van plan. 

De mix van onverwoestbare songs en hun onnavolgbare humor valt bij een groot publiek in de smaak. 

In 2020 verscheen het zelfgetitelde debuutalbum ‘Cleymans & Van Geel’ met eigen songs waaronder de single ‘Tijgers’. In 2021 maakten ze een reeks covers op Q-Music waarvan Señorita van Shawn Mendes later ook als single werd uitgebracht. Ze deden dat jaar ook mee aan het zevende seizoen van het succesvolle televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ met onder andere ook Tourist LeMC, Geike en Willy Sommers. Hun cover van ‘En route’ van Tourist LeMC stond 11 weken lang in de Vlaamse Ultratop. 

Op het podium van Lier Centraal spelen ze deze zomer een show met eigen songs, aangevuld met hun ondertussen bekende covers.

 

 

 

                                                                       

18 augustus - 19.30 uur

 

Jorsi

Jorsi, alias Joris Aerts, brengt al jaren op zijn ééntje, en met zijn gitaar, het publiek aan het zingen en dansen bij verschillende live-concerten. Hij brengt op zijn eigen manier geweldige covers van de betere muziek van vroeger en nu. Rock, folk, dance, kleinkunst, Nederlandstalige muziek, … geen enkel genre is onbekend voor deze one-man band!

 

 

 

Bart Peeters

De slotapotheose op donderdag 18 augustus belooft onvergetelijk te worden. Een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz zorgt ongetwijfeld voor een uitgelaten sfeer op donderdag 18 augustus. Bart Peeters staat er dan ook voor gekend om van elk optreden, het concert van je leven te maken en dat zal in Lier niet anders zijn!