6 juli - 19.30 uur

NATALIA

Support act: ENCHANTE

2023 wordt hét jaar van Natalia! Na het enkele jaren wat rustiger aan te doen, Natalia kreeg een dochtertje en een zoontje, kondigde ze onlangs haar nieuwe single aan.

Het is intussen al 20 jaar geleden dat de wereld Natalia leerde kennen tijdens de talentenjacht “Idool”. Na een spannende finale bracht ze in 2003 de single ‘Without You’ uit en de rest is geschiedenis.

Ondertussen schrijft ze 8 studio-albums, 3 live-albums, 45 singles, 3 muziek-dvd’s en ontelbaar veel concerten op haar palmares.

In april 2023 bracht ze een nieuw album uit. Het is duidelijk; Natalia is klaar om te knallen! Haar nieuwe songs zullen ongetwijfeld de revue passeren tijdens haar spetterende optreden bij Lier Centraal.

20 juli -19.30 uur

2

THE STARLINGS

Support act: RUBUS

Kato Callebaut en Tom Dice hadden los van elkaar al een mooie carrière en een breed publiek. Sinds ze hun talenten gebundeld hebben is het geheel groter geworden dan de som der delen!

Ze ontstonden haast per ongeluk toen ze ontdekten dat hun stemmen bijzonder goed bij elkaar pasten. Niet veel later werden ze uitgenodigd om deel te nemen aan “Liefde Voor Muziek” en zo maakte Vlaanderen kennis met een duo dat niet alleen elkaars zinnen aanvult, maar ook elkaars leven.

Ze waren dé publiekslieveling bij de pre-selecties voor het Eurovisiesongfestival maar werden nipt tweede. Ze brachten er enkele nieuwe singles waaronder hun gloednieuwe hit ‘Rollercoaster’. Aangevuld met andere erg bekende songs; ‘Little Submarine’, ‘Me and my Guitar’, ‘The Joker’, ‘Flamingo’, … zorgt dit ongetwijfeld voor een onvergetelijke avond! 

3 augustus -19.30 uur

3

SYLVER

Support act: DJ HANZ

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van twee miljoen albums.

Dj Wout (Van Dessel) en Silvy De Bie ontmoetten elkaar voor het eerst in 1999. Ze deelden hun passie voor dance-muziek en Wout vroeg Silvy om een nummer in te zingen dat hij had geschreven. Van het één kwam het ander en niet veel later was Sylver geboren!

Ze brengen in Lier hun grootste hits en zorgen zo voor een spectaculaire live-show. Verwacht je aan een opzwepend optreden met klassiekers als ‘Turn The Tide’, ‘Skin’, ‘I Hate You Now’, ‘Love Is An Angel’, ‘Forever in Love’, ‘Foreign Affair’, enz – aangevuld met een heleboel verbluffende special effects!

Het belooft een avond met een zilveren randje te worden!

17 augustus -19.30 uur

Metejoor 2

METEJOOR

Support act: JORSI

De Mystery Guest van dit jaar is gekend!

Metejoor, wiens echte naam Joris van Rossem is, heeft in korte tijd een enorme aanhang opgebouwd met zijn unieke stemgeluid en pakkende teksten. Zijn eerdere hits zoals “1 op een miljoen” en “Kijk ons nou” hebben de Vlaamse hitlijsten bestormd en hebben hem gebombardeerd tot één van de meest getalenteerde artiesten van dit moment.

Zijn muziek is een mix van pop, dance en Nederlandstalige invloeden, waardoor hij zowel jongeren als volwassenen aanspreekt. Met zijn krachtige performances weet Metejoor moeiteloos een connectie te maken met zijn fans, waardoor hij hen meeneemt op een muzikale reis. Lier Centraal is dan ook verheugd om Metejoor te mogen verwelkomen op donderdag 17 augustus!

Of je nu een fan bent van Metejoor of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond vol entertainment, zijn optreden op Lier Centraal is een absolute must-see.